Nuchtere en heldere aanpak

Onze podologiepraktijk in Amsterdam bestaat sinds 1998. Patiënten komen bij ons terug vanwege onze nuchtere, heldere aanpak, onze oprechte betrokkenheid en onze effectieve oplossingen. Vanzelfsprekend is iedereen bij ons welkom.

Praktijkinformatie

Beroepsorganisatie

Onze praktijk en onze registerpodologen zijn aangesloten bij de Stichting LOOP, het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie. Stichting LOOP is dé beroepsorganisatie voor voet- en houdingszorg.

Kwaliteit

Binnen onze praktijk maken we gebruik van het klanttevredenheidsonderzoek van Podomonitor. Podomonitor is een meetinstrument dat op geautomatiseerde basis de ervaring van de patiënten van podologiepraktijken meet, aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Jou als patiënt biedt het de mogelijkheid om je (anonieme) mening te geven over de behandeling. Ons geeft het de kans om ons handelen te toetsen.

Afspraak annuleren of vergeten

Je kunt je afspraak bij ons uiterlijk 24 uur van tevoren afzeggen. Doe je dat niet, of niet op tijd, dan kunnen wij besluiten om de afspraak toch in rekening te brengen. Kom je niet opdagen bij je controleafspraak? Dan brengen we de eventuele vervangende afspraak alsnog in rekening.

Klachtenregeling

Als je ontevreden bent over een registerpodoloog, en het niet lukt om de klacht samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen bij Stichting LOOP.

Privacyverklaring

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig en vertrouwelijk om met je persoonsgegevens, conform de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze technische en organisatorische maatregelen voor de bescherming van je persoonsgegevens sluiten hierbij aan. Meer weten? Hier kun je onze volledige privacyverklaring lezen.

REGISTRATIEGEGEVENS

AGB Zorgverlener 90027255
AGB Praktijkcode 90006199
KvK Amsterdam 34341594
IBAN NL43 INGB 0007 8598 35
Registratienummer Stichting Loop 201203463
Registratienummer KABIZ 18100650281

TARIEVEN

BEHANDELING TARIEF
Eerste onderzoek € 61
Therapiezolen € 132
Siliconenorthese v.a. € 17,50
Consult € 35
Half consult € 22,00

VERGOEDINGEN

Veel zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling geheel of gedeeltelijk. De hoogte van die vergoeding hangt af van je verzekeringspakket en de polisvoorwaarden. Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar, of kijk hier voor een overzicht van de actuele vergoedingen.

Afspraak maken
Logo Stichting LOOP
Logo SZ IJburg
Logo Kabiz