Margriet Raaijen

‘In mijn praktijk staat in elke behandeling de mens als geheel centraal. Geen mens is hetzelfde, dus is ook geen voet hetzelfde. Elke standsverandering of blessure aan de voet geeft bij elk individu weer een ander klachtenpatroon elders in het lichaam. Het blijft een fascinerend proces om alle delen weer als een goed lopend geheel met elkaar te laten samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is dat mensen na de behandeling een steviger basis hebben om goed te kunnen (blijven) bewegen. Dat is voor mij een belangrijke drijfveer.’

Margriet Raaijen is in 1989 afgestudeerd als fysiotherapeut aan THIM, de internationale Hogeschool voor fysiotherapie in Utrecht. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut heeft zij vanaf 1996 diverse opleidingen in de podologie gevolgd, waaronder podoposturaal therapie. Vanaf 1998 werkt zij fulltime als registerpodoloog. Nog steeds volgt Margriet opleidingen in de podologie om met haar kennis en vaardigheden de beste kwaliteit te kunnen aanbieden.

Mark Jansen

‘Wat ik zo leuk vind aan podologie is niet alleen dat ik met mensen werk, maar vooral dat ik word uitgedaagd om een creatieve oplossing te vinden voor hun klachten – en natuurlijk dat ik ze uiteindelijk van die klachten af kan helpen. Vanuit mijn sportachtergrond weet ik hoe groot de impact van sportblessures of fysieke ongemakken kan zijn op je functioneren, en die wetenschap maakt me extra betrokken bij jou en je welzijn. Ik vind het fijn om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van je dagelijks leven.’

Mark Jansen is sinds 2014 verbonden aan onze podologiepraktijk. Hij heeft jaren als sportdocent gewerkt en is nu fulltime registerpodoloog. Naast algehele voetzorg hebben vooral blessures die voortkomen uit een verstoorde balans van de voet zijn interesse. Mark werkt behalve bij ons ook in een praktijk in Zuid-Holland.

Praktijkinformatie